Huoneistoremontti laadukkaasti

V-S Remonttipalvelut Oy tekee kaikki huoneistoremontit nopeasti ja luotettavasti. Meiltä saat kaikki remontit ammattitaidolla pienistä pintaremonteista aina kokonaisvaltaiseen huoneistoremonttiin asti, aina aikatauluasi kunnioittaen ja tietysti avaimet käteen palveluna.

Maalia pintaan, uutta tapettia, lattiapinnat uusiksi?

Huoneiston remontointi kannattaa aina. Se nostaa asunnon arvoa ja lisää asumisen iloa, mukavuutta sekä viihtyvyyttä. Jo pienellä pintaremontilla saadaan usein ihmeitä aikaan, ja kun puhutaan koko huoneiston remontoinnista, saat kodistasi aina juuri sellainen kuin itse haluat.

Ostamassa huoneistoa vai remontoimassa?

Usein asuntoa ostaessa huomaa jo näytössä haluavansa huoneiston olevan aavistuksen toisenlainen. Kauttamme saatte tilattua remontin nopeallakin aikataululla, täysvaltaisesti avaimet käteen tyylillä toteutettuna. Halusitteppa sitten vain maalausta asuntoon, uutta lattiaa, kylpyhuoneremontin tai vaikka keittiöön kalusteasennuksen, olemme apunasi.
Remontointi on aikaa ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Kun jätät huoneistoremontin ammattilaiselle niin, voit itse keskittyä huoletta muihin asioihin.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää!